WK Actie

vv Rottevalle

Steun onze club!

Steun vv Rottevalle

Doe jij mee aan onze speciale WK Actie?

Het is winter in Nederland maar door de internationals wordt het WK gespeeld. Bij vv Rottevalle een mooi moment voor actie. Een echte WK-actie in dit geval! Doe een donatie aan onze club en maak zelf kans op maximaal €100,-!

In ruil voor jouw donatie mag je meedoen aan het Uitslagenspel: je kiest een vakje op het veld en achter dit vakje zit een uitslag verstopt. Na afloop van elke wedstrijd onthullen we de uitslagen. Heeft jouw vakje de juiste uitslag?
Dan ben jij de winnaar!

Kies een wedstrijd

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze actie?

Iedereen die jullie club een warm hart toedraagt kan meedoen aan deze donatie-actie.

Hoe kan ik meedoen?

Wanneer de actie is gestart kun je via de speciale actielink van jouw club een donatie van €5,- doen. Vervolgens mag je gratis meedoen aan het Uitslagen spel van jouw club. Dit werkt zo: je kiest een vakje en wanneer aan het einde van de betreffende wedstrijd blijkt dat achter jouw vakje de juiste uitslag zat, dan ben jij de winnaar!

Hoe wordt de winnaar bekend gemaakt?

Na afloop van de wedstrijden is de uitslag bekend. Op dat moment verschijnen de uitslagen ook op jullie Uitslagenspel vakjes. De uitslagen zijn vooraf willekeurig geplaatst; iedereen maakt dus evenveel kans. Het vakje met de juiste uitslag is goed te onderscheiden en op jullie actiepagina zal ook de naam staan van degene die het juiste vakje heeft gekozen. Is het winnende vakje niet bezet? Dan is er ook geen winnaar en gaat het prijzengeld naar de club.

Hoe krijgt de winnaar zijn/haar prijs?

De club ontvang na afloop van het WK de opbrengst op het door hen opgegeven IBAN gestort. De prijswinnaars hebben recht op  een prijs tot €100,-, afhankelijk van het aantal bezette vakjes (€1,- per bezet vakje). Dit geldbedrag dient de club zelf aan de winnaar te overhandigen. Hoe en wanneer dit plaatsvindt is aan de club zelf.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

De opbrengst van de WK actie gaat naar de club. Waar zij het geld aan besteden is aan de club zelf.

Zijn er ook kosten verbonden aan de WK Actie?

Om de actie bij jullie club te organiseren hoef je niet vooraf te betalen. Van elke donatie wordt een gedeelte ingehouden, voor de administratie- en betaalkosten. Verkoopt jullie club een veld niet helemaal uit? Dan worden er alleen kosten berekend over de gedane donaties.

Jullie club kan dus gratis meedoen aan de actie!

Wie faciliteert de WK Actie?

De WK Actie is een initiatief van Clubplan Nederland, een actiebureau voor verenigingen. Onze gegevens:

Clubplan Nederland
François HaverSchmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden
KvK: 58882537
info@clubplan.nl
06-21141715

De betalingen worden verzorgd door Stichting Clubpot Nederland (KVK: 68617739).

Waarom faciliteren jullie deze actie?

Met deze actie willen wij clubs helpen aan extra inkomsten. Zoals bij iedereen worden ook bij veel clubs de kosten steeds hoger. Door in te spelen op het WK en een leuke actie hieraan te koppelen, hopen wij clubs een mooi december extraatje te kunnen geven.

Is betalen met iDeal veilig?

Ja. iDEAL is gebaseerd op de mobiel bankieren app en internetbankieromgeving en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internet- en mobiel bankieren.

Ik heb een andere vraag, met wie kan ik contact opnemen?

Je kunt je vraag mailen naar info@clubplan.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.